Széchenyi 2020 logó

GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02405

  • A kedvezményezett neve: TRUCK TOR Gépi Földmunka Korlátolt Felelősségű Társaság
  • A projekt címe: Technológiai fejlesztés a TRUCK TOR Gépi Földmunka Kft. Rákóczibányai fióktelepén.
  • A projekt azonosító száma: GINOP_PLUSZ-1.2.3-21-2022-02405
  • A szerződött támogatás összege: 69 276 592 Ft
  • A támogatás mértéke (%-ban): 70 %
  • A projekt tartalmának bemutatása: A projekt keretében a technológiai, gazdasági és társadalmi változásokhoz való alkalmazkodóképességünket kívánjuk fejleszteni technológiai fejlesztést eredményező új eszközök beszerzésével, megújuló energiaforrás alkalmazásával, tanácsadási, képzési szolgáltatások igénybevételével.

A projektben olyan építőipari mini-,midigépek, adapterek és kiegészítők vásárlására kerül sor, amelyek segítségével szélesebb körben, hatékonyabban ki tudjuk elégíteni a vevői igényeket. Az eszközök kifejezetten szűk helyen történő munkavégzést és speciális munkafázisokat biztosítanak: teleszkópos-derékcsuklós és gumihevederes rakodógép, gumiláncos minikotró, útkarbantartó adapter, betonkeverő-, fix és dönthető rézsükanalak; tolólap; forgólézer szintező; lézeres szintvezérlés.

A technológiai fejlesztés szervesen kiegészül magas színvonalú vállalatirányítási gyakorlat/ újszerű üzleti modell bevezetésével és munkatársunk részére nyelvi képzést tervezünk. Megújuló energiaforrást hasznosító technológia alkalmazása tervezett: levegő-víz hőszivattyús rendszer telepítése a csarnoképületünkben Rákóczibányán.

A megvalósuló fejlesztések révén a hátrányos helyzetű területen tevékenykedő vállalkozásunk gazdasági szerepe megerősödik, javul a technológiai felkészültségünk, erőforrás-hatékonyságunk valamint az előállított szolgáltatások minősége, ami magasabb versenyképességhez és termelékenységi szinthez vezet.

A hozzáadott értékünk, profitunk és a vállalkozásunk méretének növekedésével hozzájárulunk a hazai gazdasági növekedéshez valamint a területi egyenlőtlenségek mérsékléséhez.

  • A projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.03.31.

A projekt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program Plusz keretében valósul meg, 69,28 millió forint feltételesen visszatérítendő európai uniós támogatás segítségével.